27. rujna 2016.

Sponzorirani video - Metro vas poziva na proslavu!

Ovaj članak sponzorira Metro. U članku ćete pronaći video kojim vas Metro poziva na proslavu pod nazivom "Dan mojeg poslovanja".




Postoje različite vrste poslovanja - vaše poslovanje je ono što vi živite, to nije samo posao koji radite osam sati dnevno. Vaše poslovanje su vaše ideje, ambicije, želje i ciljevi kojima se trudite što više približiti, a sve to svojim nastojanjem da budete što uspješniji, a osim toga i pristupačniji te što privlačniji svojim klijentima kako bi vam se oni iznova vraćali. Zato je vaše poslovanje za vas posebno i jedino.

Metro želi odati priznanje svim poduzetnicima svijeta i zato vas poziva na "Dan mojeg poslovanja", stoga ne zaboravite rezervirati 11.listopada 2016.g. za sudjelovanje na proslavi uz Metro!

Pogledajte video:
Pekari, slastičari, ugostitelji, svi vi poduzetnici slijedite svoje ideale svaki dan i zato zaslužujete poseban dan u godini koji će biti posvećen samo vama i zato svake godine drugi utorak u mjesecu listopadu bit će posvećen vama poduzetnicima.

Metro će slaviti s vama, a vi ćete slaviti sa svojim kupcima i klijentima. Kako? Tako što će vas Metro poduprijeti u privlačenju i poboljšanju odnosa s postojećim te novim kupcima i klijentima.


Sve podatke o navedenom događaju možete pronaći na web stranici.


Svoju ponudu i lokaciju na kojoj se ponuda može koristiti upišite na web stranici a Metro će ovaj događaj podržati putem kampanje na televiziji i radiju, online, putem tiskanih medija i METRO kataloga te najavnog eventa u centru Zagreba.

Prijavite se i ponudite nešto po čemu ćete biti posebni i privući svoju klijentelu. Primjerice to može biti dvije kave u cijenu jedne, gratis kolač uz ručak, povoljnija cijena velikog cappuccina ili možda gratis kava uz kolač. Sigurno imate svoju originalnu ideju, predstavite ju i obradujte svoje kupce posebnom ponudom te ujedno osigurajte sebe novom klijentelom. Jednom kad vas kupci pronađu na ovoj platformi sigurno će i ubuduće tražiti vaše nove posebne ponude :)

Ovaj clanak je sponzorirao Metro.

Nema komentara:

Objavi komentar